Финансово право – термин за завршен испит во сесија за апсолвенти

Почитувани студенти,

Завршниот испит по предметот Финансово право во сесијата за апсолвенти ќе се спроведе на 12.12.2017 (вторник) во 10:45часот во амф.6.

Студентите кои имаат право да полагаат (имаат статус на апсолвенти) испитот задолжително да го пријават со поднесување пријавен лист и уплатница за платен административен надоместок до Службите на студентски прашања заклучно со 8.12.2017.

Катедра по Финансово право

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux