Финансово право – резултати од завршен испит и термин за оцени

Почитувани студенти,

во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право спроведен на 6.11.2017 година во рамки на ноемвриската дополнителна сесија. ТУКА

Терминот за оцени и усно допрашување за положување на испитот е четврток (9.11.2017 година) во 11 часот во амф.8. Во списокот се означени студентите кои имаат право на усно допрашување. Во овој термин оцени ќе можат да земат и студентите кои испитот го положиле во некоја од претходните испитни сесии.Студентите кои нема да земат оцена во овој термин, тоа ќе можат да го направат ЕДИНСТВЕНО во претходно определен термин по спроведување на следната испитна сесија.

Катедра по Финансово право

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux