Финансово право – резултати од завршен испит (Прв термин)

Почитувани студенти,
во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право спроведен на 5.9.2018 година.
Терминот за увид е понеделик (10.9.2018) во 12 часот во кабинетот на доц.д-р Елена Нешовска Ќосева, додека терминот за оцени и усно допрашување ќе биде дополнително објавен по спроведување на испитот а 19.9.2018
Резултатите на следниот линк ТУКА.