Финансово право- резултати од завршен испит (мартовска сесија) и термин за оцени

Почитувани студенти,

во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право спроведен на 22.3.2018 во рамки на мартовската дополнителна (казнена сесија). ТУКА

Терминот за оцени и усно допрашување за положување на испитот (во списокот се означени студентите кои ЕДИНСТВЕНО имаат право за усно допрашување) е утре (среда, 28.3.2018) во 11часот во амф.5. Во овој термин оцени можат да земат и студентите кои испитот го полагале во некоја од претходните испитни сесии. Студентите кои ќе го пропуштарт овој термин оцени ќе можат да земат ЕДИНСТВЕНО во дополнително објавен термин по спроведување на следната испитна сесија.