Финансово право – списоци за полагање (24.1)

Почитувани студенти,

во прилог е списокот за полагање на завршниот испит по предметот Финансово право на 24.1.2018 година во 11:30 часот во амф.2 во рамки на јануарската испитна сесија. ТУКА

Студентите Ерон Мустафа (45732), Тамара Србиновска (46530), Андријана Чековска (46450), Ѓорѓиева Ана (46554), Викторија Андоновска (46574), Сања Ефремова (45123) и Иван Домазетовски (45474) НЕМААТ ПРАВО ДА ПОЛАГААТ од причина што го немаат положено влезниот колоквиум кој е единствениот услов за полагање на завршниот испит.

За било какви информации, прашања или забелешки околу списокот контактирајте ја доц.д-р Елена Нешовска Ќосева на маил elena_neshovska@yahoo.com најдоцна до понеделник (22.1) до 11:30 часот.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux