ПРАВО НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ: ТЕРМИН ЗА КОНСУЛТАЦИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ ЗАПИШАНИ ВО ВТОР УПИСЕН РОК

Се известуваат студентите кои ја слушаат предметната програма право на интелектуална сопственост, како задолжителна во VII-миот семестар на насоката за деловно право, а се запишани на мастер студиите во вториот уписен рок, дека консултации ќе се одржат на 06.03.2018 година, од 12:30 часот, во продеканскиот кабинет на проф. д-р Неда Здравева.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux