Испитите кај проф. д-р М. Докмановиќ

На барање на студентите, испитите кај проф. д-р М. Докмановиќ наместо на 22.03.2018 година ќе се одржат на 29.03.2018 година во амф. 4. со почеток во 11 часот.
проф. д-р Мишо Докмановиќ
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux