Испит по Администативно право

Испити по предметитет Администативно право ќе се одржат на 9.11.2017 година во 9:00 во АМФ.3

Пријавувањето на испитот Администативно право ќе се одржи во понеделник 6.11.2017 година од 11:00 до 12:00 кабинет бр.13. Да се донесат пријава, уплатница и извод од досие

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux