СООПШЕНИЕ ЗА ИСПИТ ПО ПРЕДМЕТОТ ЕКОНОМИКА

Се известуваат студентите дека испитот по Економика (правни студии) кај проф. д-р Владимир Кандикјан закажан на 25 декември (понеделник) ќе се одржи во:

  • Писмен испит: амфитеатар 2 во 10 часот,
  • Устен испит: амфитеатар 9 во 11 часот.

Напомена: Студентите кои ќе полагаат завршен испит во овој термин ЗАДОЛЖИТЕЛНО треба да достават уредно пополнета пријава и потребни уплатници на Студентски прашања најдоцна до 20 декември.

Проф. д-р Владимир Кандикјан

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux