Терминот за испитите по предметите Политички теории, Политичка филозофија и Цивилно општество

Терминот за испитите по предметите Политички теории, Политичка филозофија и Цивилно општество ќе се одржи на 9.11.2017 (четврток) во 10 часот во амфитеатар 9.