ИЗВЕСТУВАЊЕ

Испитот по Историја на правото кај проф. д-р М. Гризо во дополнителната јануарска сесија ќе се одржи на 9ти февруари во 10 часот во Амф. 2

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux