Известување

<!– wp:paragraph –>
<p>Испитите кај проф. д-р Гордана Лажетиќ од 5.9.2023 г. се преместуваат за 6.9.2023 г. со почеток од 10 часот. Испитите од втората декада ке се полагаат на 19.0.2023 г. од 10 часот.</p>
<!– /wp:paragraph –>

<!– wp:paragraph –>
<p>Испитите кај проф. д-р Б. Мисоски се преместуваат од 5.9.2023 г. на 4.9.2023 г. во понеделник.</p>
<!– /wp:paragraph –>

<!– wp:paragraph –>
<p>Испитот кај проф. д-р Калајџиев останува во наведените термини.</p>
<!– /wp:paragraph –>

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux