ИЗВЕТУВАЊЕ

Почитувани колеги,

Ве потсетуваме дека пријавувањето на испитите за прва испитна сесија се врши преку Службата за студентски прашања во периодот од 17 декември 2018 година до 11 јануари 2019 година.

По овој рок нема да може да се пријавуваат испити.

Во прилог уште еднаш го објавуваме соопштението.

Ви благодариме на разбирањето. ЛИНК