ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО СТУДЕНТИТЕ НА ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ ЗА ТЕРМИНИ ЗА ЗАВЕРУВАЊЕ И УПИС НА СЕМЕСТАР ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА

29.01.2018 година и 05.02.2018 година, заверување и запишување на семестар можат да извршат само студентите кои се запишани во I (прва) година.

 

30.01.2018 година и 02.02.2018 година, заверување и запишување на семестар можат да извршат само студентите кои се запишани во I I (втора) година.

 

31.01.2018 година и 06.02.2018 година, заверување и запишување на семестар можат да извршат само студентите кои се запишани во I I I (трета) година.

 

ПОЧИТУВАЊЕ НА ТЕРМИНИТЕ ЗА УПИС НА СЕМЕСТАР Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО!

 

ЗАПИШУВАЊЕ ИЛИ ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР ПО РОКОТ Е СО АДМИНИСТРАТИВЕН УПИС СО УПЛАТА ОД 500,00 ДЕНАРИ.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux