Конечни резултати од одржаните избори за членови на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

Имајќи предвид дека до утврдениот рок не беа поднесени приговори против Одлуката за првични резултати од одржаните избори за членови на Факултетското студентско собрание на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје од 14.12.2023, се констатира дека резултатите стануваат конечни.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux