КОНКУРС

КОНКУРС за ангажирање студенти на Правниот факултет „Јустинијан Први” во Скопје за потребите на Стручната служба на Факултетот.

 

microsoft-word ТУКА можете да го превземете КОНКУРСОТ

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux