Конкурс Франк Манинг

Се известуваат студентите од трета година на додипломски студии на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје дека Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје доделува награда „26 јули“ за учебната 2017/2018 година од средствата на Фондацијата „Франк Манинг“.

Пријава на следниов линк. ТУКА