Известување за практикантска работа

Согласно меморандумот за соработка со Нотарската комора на Репуплика Македонија. Ве известуваме дека сите заинтересирани студенти  за практикантска настава кај нотар Билјана Пецовска за подрачјето на основните судови на Град Скопје Бул. “Партизански одреди” бр.43 Б Скопје можат да се пријават на приложениот  Тел. за контакт или на маил.

Тел. за контакт:

3245-444

Маил:

notar@t.mk

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux