ОДЛУКА за спроведување дополнителна испитна сесија 2017/18 – Прв циклус

Почитувани студенти,

Во прилог одлуката за спроведување дополнителна испитна сесија во учебната 2017/18 година за студенти на прв циклус на студии. Преглед ТУКА.