Одлука за спроведвуање на дополнителна испитна сесија во учебната 2017/18 година за студентите на прв циклус на студии

Во прилог е одлуката за спроведвуање на дополнителна испитна сесија во учебната 2017/18 година за студентите на прв циклус на студии. ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux