Правен факултет ” Јустинијан Први ” во Скопје организира Ораторската вечер ” Иво Пухан “

Организациониот одбор на Ораторската вечер ” Иво Пухан ” објавува ПОВИК за учество на XXI Ораторска вечер ” Иво Пухан ”

Во прилог се дополнителните информации како и пријавување за учество. ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux