ОТШТЕТНО ПРАВО: ПРАКТИЧНА НАСТАВА

Се известуваат студентите дека во рамките на студиската програма отштетно право, иако не е формирана група од најмалку 21 студент, ќе се организира практична настава. Практичната настава ќе се одвива преку посета на граѓански судења во Основниот суд Скопје 2 Скопје. Од тие причини, во прилог е даден список на студенти, согласно расположливите податоци доставени од Студентската администрација. ТУКА Доколку некои студенти не се наоѓаат на списокот во прилог, се молат да се пријават кај проф. д-р Ненад Гавриловиќ со испраќање на име и презиме и бр. на индекс на neno.gavrilovic@gmail.com, најдоцна до 12.03.2018 година. По изминувањето на овој термин ќе бидат објавени датумите и составот на групите за посета на судења.