Отворен ден на УКИМ и Ден за кариерен развој

Ги покануваме сите средношколци да го посетат Отворениот ден и одблизу да се запознаат со факултетите, а нашите УКИМци ги повикуваме да се вмрежат со компаниите и да се запознаат со нивните идни работодавачи! 😄

Ве водиме поблиску до:
– практикантство
– вработување
– професионален развој
– кариера
– повеќе можности
– перспективи

Ден: 12 април, 2024
Време: 11:00 до 15:00ч
Место: плато на УКИМ (кај општествениот кампус)

Ве очекуваме да се запознаеме, дружиме да ги разменуваме нашите искуства и заедно да градиме квалитетна иднина !

#создавамеперспективи #квалитет #искуство #напредок

#ukim #studenti #makedonija #uss #otvorenden #fss #kariera #ucenici #vmrezuvanje #zapoznavanje #kampus #kirilimetodij

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux