Политички систем (за сите студии)

Се известуваат студентите дека ПИСМЕНОТО полагање на завршниот испит по предметот ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ, во рамките на јунската ДОПОЛНИТЕЛНА сесија, ќе се спроведе на 25.06.2018 (понеделник), со почеток од 10:00 часот, во амфитеатарот 3.

Завршниот испит по предметот ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ задолжително се пријавува преку Службата за студентски прашања најдоцна до 22.06.2018 година.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux