Испит по Право и Информатичка технологија кај Проф. Гоце Наумовски

Испит по Право и Информатичка технологија кај Проф. Гоце Наумовски ќе се одржи на 22.12.2017 година во 11:00 во АМФ.1

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux