Конечна ранг листа за Втор Циклус во Втор уписен рок за учебната 2017/2018 година

Конечна ранг-листа за упис на Втор циклус на студии на Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје во втор уписен рок во учебната 2017/2018 година е објавена на огласната табла на Факулетот и може да се види ТУКА.

Рангираните кандидати кои што не се запишале ЗАДОЛЖИТЕЛНО во најкус можен рок да се запишат во службата за студентски прашања.