РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНА 2018/19 ГОДИНА

  • Распоред на предавања во зимски семестар Правни Студии – ТУКА
  • Распоред на предавања во зимски семестар Односи со Јавност – ТУКА
  • Распоред на предавања во зимски семестар Политички Студии ( МК) – ТУКА
  • Распоред на предавања во зимски семестар Политички Студии (АНГЛИСКИ) – ТУКА
  • Распоред на предавања во зимски семестар Студии по Новинарство – ТУКА
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux