Резултати Право на интелектуална сопственост

Во прилог се резултатите од испитот по Право на интелектуална сопственост на мастер студиите по деловно право во мартовски испитен рок. ТУКА

Студентите кои се повикани на усно дополнување на завршниот испит да се јават кај проф. д-р Неда Здравева на 17.04.2018 (вторник) во 12 часот.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux