Резултати од завршен испит по предметот Јавна администрација одржан во јануарската испитна сесија на 26.1.2024 г.

Резултати од завршен испит по предметот Јавна администрација одржан во јунската испитна сесија на 26.1.2024 г.Катедра по админитративно право и јавна администрација

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux