РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ТРГОВСКО ПРАВО ОДРЖАН НА 19.12.2017 ГОДИНА

Во прилог се резултатите од испитот по предметот Трговско право одржан на 19.12.2017 година.ТУКА