САЕМ НА КАРИЕРАТА

На 15.05.2018 (вторник) со почеток во 10 часот ќе се одржи “Саем на кариерата” во кампусот на факултетите за општествени науки при Универзитетот. Од страна на Агенцијата за млади и спорт ќе бидат организирани серија придружни предавања.

Од Деканската управа

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux