СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Во прилог е прелиминарна листа на кандидати кои исполнуваат услови за запишување на трет циклус студии-докторски студии и прелиминарната листа на кандидати кое НЕ исполуваат услови за запишување на трет циклус студии-докторски студии, во вториот уписен рок во 2023/2024 година.

Со почит,

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux