СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 18.03.2024 година (понеделник) со почеток во 11 часот, докторандот м-р Леонид Трпеноски ќе ја брани својата докторска дисертација на тема „Незаконити докази во кривичната постапка“. Одбраната ќе се одржи во салата за состаноци на Правниот факултет „Јустинијан први“ – Скопје, (сала за ННС под деканат).
 
Од Правниот факултет     
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux