СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 01.12.2023 година (петок) со почеток во 12 часот, докторандот м-р Томе Делов ќе ја брани својата докторска дисертација на тема „Унапредување на правата на обвинетиот од аспект на Директивата на Европската Унија за правото на достапност до бранителот“.  Одбраната ќе се одржи во салата за состаноци на Правниот факултет „Јустинијан први“ – Скопје,  (сала за ННС под деканат).

 

Од Правниот факултет  „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux