Соопштение

ИМЕ И ПРЕЗИМЕНАСЛОВ НА ТРУДОТДАТУМЧАСПРОСТОРИЈА  
 Диана Груевска ИлиевскаКазнената политика на судовите во Република Северна Македонија во однос на кривичните дела на семејното насилство28.12.2022 (СРЕДА)13:00Kлиника за казнено право

21/12/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux