Соопштение

ИМЕ И ПРЕЗИМЕНАСЛОВ НА ТРУДОТДАТУМЧАСПРОСТОРИЈА  
Сергеј Станковиќ  административно право и јавна администрацијаЗаштита на личните податоци како ограничување на правото на слободен пристап до информации од јавен карактер18.01.2023 (среда)12:00Стара сала за ННС

11/01/2023

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux