Соопштение за упис на Семестар за студентите кои студираат на мастер студии запишани во вториот уписен рок

Во прилог соопштение за упис на Семестар за студентите кои студираат на мастер студии запишани во вториот уписен рок 2017/2018 година. ТУКА

 

Заверување на седми и упис на осми семестар е од 04.2018  до 10.04.2018 година  

Сите студенти заверуваат седми и запишуваат осми семестар независно дали имаат или немаат услов

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux