„Споделување на приказните – Зачувување на меморијата“ (сведоштва од Холокаустот) е јавен настан кој ќе го водат студентите од Правниот факултет „Јустинијан Први“

За повеќе информации кликнете на следниот линк.

ЛИНК

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux