Термини за полагање трговско право мајско-јунска сесија 2017/18

Термини за усно полагање 14.5.2018  во 10 часот (само за студенти кои патуваат на работа и за студенти кои биле активни), 5.6.2018 година во 9 часот, 12.6.2018 година во 9 часот и 21.6.2018 година во 9 часот.

Термини за писмено полагање: 16.5.2018 година во 10 часот, 23.5.2018 година во 9 часот и 7.6.2018 година во 10 часот.

Студентите имаат слобода во изборот на термин. Испитот може да се полага само еднаш. Потребно е да се достави пријава за полагање на испитот, најмалку два работни дена пред изборот на термин за испит. Просториите за полагање дополнително ќе бидат одредени.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux