УПИСИ 2018

Почитувани,

Пријавувањето на кандидатите за упис на прв циклус на студиите на Правниот факултет „Јустинијан Први – Скопје во електронскиот систем за уписи е во тек. Повеќе информации за уписите во академската 2018/2019 може да се најдат на следниот линк ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux