ВАЖНО ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА – СИСТЕМТАТСКИ ПРАГЛЕД

Почитувани,

во прилог преземете го соопштението ТУКА.

Со почит,

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux