Влезни колоквиуми кај доц. д-р Александар Спасов

Влезните колоквиуми по Вовед во право за правни студии( Група 2 и Група 1Б), Филозофија на правото( Група 2) и Вовед во правото за политички студии и новинарство ќе се одржат според следниов распоред:

  1. На ден 5.2.2018 година во 9:00 часот во АМФ.9( само за Е-2 студенти со запишан 6-ти семестар во учебната 2017/18)
  2. На ден 5.3.2018 година во 9:00 часот во АМФ.9( за сите студенти кои што немаат положено влезен колоквиум)
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux