СООПШТЕНИЕ ЗА ВЛЕЗЕН КОЛОКВИУМ ПО ВОВЕД ВО ПРАВОТО И ФИЛОЗОФИЈА НА ПРАВОТО КАЈ ПРОФ. АЛЕКСАНДАР СПАСОВ

Влезен колоквиум, во пресрет на мајско-јунската испитна сесија, по Вовед во правото за правни студии, политички студии и студии по новинарство и за Филозофија на правото ќе се полага на 17.05.2018 година (четврток) во 14 часот во амфитеатар 9.

Не е потребно претходно пријавување за полагање на влезниот колоквиум