Oбразованието против говорот на омраза и делата од омраза

Во рамки на иницијативата „Образованието против говорот на омраза и делата од омраза“ Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје во соработка со Мисијата на ОБСЕ во Скопје се одржаа две…

јули 2022
ПВСЧПСН
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« Јун   Авг »