Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap slotgokil slot terhoki Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online Situs Slot Gacor Judi Slot Danamon Server Internasional Situs Judi Slot Terbaik dan Terpercaya No 1 di Asia Slot Hacker - Bocoran RTP Slot Gacor Hari Ini 2023
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap slotgokil slot terhoki Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online Situs Slot Gacor Judi Slot Danamon Server Internasional Situs Judi Slot Terbaik dan Terpercaya No 1 di Asia Slot Hacker - Bocoran RTP Slot Gacor Hari Ini 2023
ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРЕДМЕТИТЕ ЗА ЈУНСКА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2019/2020
             

ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРЕДМЕТИТЕ ЗА ЈУНСКА СЕСИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2019/2020

Почитувани студенти,

Iknow системот за пријавување на испити ќе биде отворен во период од 27.05.2020 до 03.06.2020 година. Се што е од ваш интерес е табот “ПРИЈАВИ”.

Јунската сесија е поделена на 3 (три) декади.

ВАЖНО: При пријавување, пред да го штиклирате предметот, внесете која ДЕКАДА ќе полагате.  Доколку не изберете, системот автоматски ќе ви избере 1 ДЕКАДА.

Во прилог подолу е дадено упатство за пријавување испити и менување на пасвордот за студентите кои имаат проблем со логирање во системот.

ЕЛЕКТРОНСКО ЗАПИШУВАЊЕ

1. Студентите се најавуваат преку централниот автентикациски сервис преку адресата:

www.iknow.ukim.mk

2.Вашиот Username е вашиот email.

3.Доколку не можете да се логирате во системот, на самиот почеток кликнете на заборавена лозинка и внесете го вашиот еmail.

3.1.Откако ќе кликнете на Submit копчето преку токен ви се праќа порака на маил со линк кој што имате 30 минути да си ја смените лозинката. Лозинката МОРА да содржи Голема буква,бројка и знак. Пример (Тест123#).

4.Откако ќе се најавите на системот, пред вас се отвара почетната страница за студентите. Главното мени за навигација се наоѓа на горниот дел од страницата веднаш под името, презимето и бр. индекс на најавениот студент. Се што е во ваш интерес е табот    “ПРИЈАВИ”.

5.Кликенте на табот “Пријави” каде што ќе ги пријавувате предметите што ќе ги полагате.

5.1. Штиклирајте ги предметите што ќе ги полагате и кликнете пријави како на сликите подолу.

Доколку имате некаков проблем околу системот обратете се на: ikt@pf.ukim.edu.mk

Очекувајте брз одговор.

Поздрав,

Правен факултет”Јустинијан Први” во Скопје