РЕЗУЛТАТИ ОД ЗАВРШЕН ИСПИТ ПО ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

Во прилог се резултатите од завршниот испит по Јавна администрација. ТУКА

Оценките по предметот Јавна администрација ќе се земаат на 26.1.2018 г., во 10 часот во кабинет. бр. 13