СООПШТЕНИЕ

Се информираат студентите на сите студии дека испитите кај проф.д-р Ванчо Узунов и проф.д-р Биљана Петревска во септемвриска испитна сесија (Применета Економика, Економски систем и економска политика, Маркетинг, Основи на Маркетинг, Деловно окружување на РМ, Брендирање и рекламирање), кои првично беа закажани за 12.09.2019 (во прва декада), се преместуваат за 03.09.2019 (вторник) од 9 часот во Предавална 4.