Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Резултати од испитот по Финансово право
             

Резултати од испитот по Финансово право

Почитувани студенти,

во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право.

Терминот за оцени и усно допрашување е понеделник (17.2.2020) во амф.2, покрај податоците за секој студент кој има положено, и од двете декади, е наведено во колку часот да дојде за оцена. Студентите кои нема да дојдат во овој термин, оцена ќе можат да земат единствено во дополнително определен термин по спроведување на следната испитна сесија.

Право на усно допрашување имаат ЕДИНСТВЕНО студентите кои го имаат положено испитот, но не се задоволни од освоената оцена. Доколку студентот сака да доодговара за повисока оцена, а му се дадени бонус поени, тогаш тие поени се поништуваат и при допрашувањето се зема во предвид реално освоената оцена!

Катедра по Финансово право