Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Трет циклус – Соопштенија
             

СООПШТЕНИЕ

ИМЕ И ПРЕЗИМЕНАСЛОВ НА ТРУДОТДАТУМЧАСПРОСТОРИЈА  
Благој МилевИдната штета и нејзиното надоместување во домашното и во споредбеното право20.03.2022 (ПОНЕДЕЛНИК)11:00Стара сала за ННС
Ваљдете ЗајазиДоговор за дар во домашното и споредбеното право20.03.2022 (ПОНЕДЕЛНИК)12:00Стара сала за ННС

14/03/2022

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 14.03.2023 година (вторник) со почеток во 11 часот, докторантката м-р м-р Катерина Бучковска ќе ја брани својата докторска дисертација на тема „Развојната помош како дел од билатералните односи меѓу Соединетите Американски Држави и Република Северна Македонија“.  Одбраната ќе се одржи во салата за состаноци на Правниот факултет „Јустинијан први“ – Скопје,  (сала за ННС под деканат).

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

01/03/2023

СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.03.2023 година (четврток) со почеток во 10 часот, докторантката м-р Флорина Бакиевска Андреевска ќе ја брани својата докторска дисертација на тема „Видови на управносудска контрола над поединечните управни акти и дејствија на јавните органи“.  Одбраната ќе се одржи во салата за состаноци на Правниот факултет „Јустинијан први“ – Скопје,  (сала за ННС под деканат). 

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје 

01/03/2023

СООПШТЕНИЕ

Одбраната на магистерскиот труд на кандидатот Горан Трпеноски со наслов “Улогата на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) во сузбивањето на криминалот во контекст на новите надлежности” ќе се одржи на 1.3.2023 година во 12.30 часот во Клиника за казнено право.

21/02/2023