РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК – ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ 22/06/2018 д-р Зорица Трајкова

Почитувани Студенти,

Во прилог резултатите од испитот по англески јазик (односи со јавност), одржан на 22.6.2018 кај проф. д-р Зорица Трајкова.

Резултатите можете да ги погледнете на следниов линк. ТУКА

Соопштение

Почитувани студенти,

Испитите во дополнителната јунска сесија –  Административно право, Јавна администрација и испитите на мастер студии по административно право и јавна администрација ќе се одржат на 18.6.2018, 10:00 часот во Амфитеатар 2.

 

 

Резултати од завршен испит по Јавна Администрација

Студентите кои го имаат положено испитот да ги достават своите индекси во понеделник (18.6.2018) 9:30 часот, во кабинет бр.13.

Студентите кои сакаат да го полагаат предметот во казнена сесија треба да го пријават преку студентски прашања, најдоцна до петок (15.6.2018 г.) а ќе го полагаат на 18.6.2018 г. во 10 часот.

Резултати од испитите по Јавна Администрација одржан на 23.5.2018 на следнив линк. ТУКА

Резултати од испитите по Јавна Администрација одржан на 11.6.2018 на следнив линк. ТУКА

 

Деловни финансии консултативна средба

Соопштение 
 
Студентите на студиските програми по новинарство, односи со јавност и деловно право, кои го имаат изборниот предмет деловни финансии во летниот семестар 2017/18 година, се повикуваат на консултативна средба во среда (21.02.2018 година) во 12:30 часот во кабинетот на проф. д-р Александар Стојков (трет кат, над Студентски прашања).